Renovering af badeværelse udført af professionelt firma

Drømmer du om at pifte dit badeværelse op? Så kontakt Hedebyg for at få hjælp til en renovering af badeværelset. Vi tilbyder et kompetent og professionelt samarbejde, hvor vi skaber resultater efter dine ønsker. Som murer står vi til rådighed for kunder i og omkring Roskilde, Taastrup , København og Vestegnen samt resten af Sjælland.

​Hvad enten du ønsker et helt nyt badeværelse, et nyt bad eller blot en ombygning af badeværelset, står vi klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring på området, hvilket har givet os de rette kompetencer til at løse enhver opgave inden for badeværelses renovering. Du må derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Som murer giver vi altid en god pris, uanset hvilken form for renovering af badeværelse du ønsker.

Vi hjælper til ved både store og små projekter, hvor vi sammensætter et attraktivt tilbud for lige præcis dit projekt. Udover gode priser kan du forvente smukke resultater af høj kvalitet. Dette gælder, uanset om du skal have foretaget en lille renovering af bad eller en totalrenovering af dit badeværelse. Vi overholder altid både den aftalte tid og pris.

Ring for at høre nærmere

​En renovering af badeværelse dækker altså over mange ting og kan være alt fra helt små opgaver til store ombygnings projekter. Uanset hvad står vi til rådighed til at hjælpe dig.

Kunne du tænke dig at høre nærmere, så kontakt os på telefon: 50 93 63 30 eller på mail: hedebyg@hedebyg.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer.

Kerneværdier

Vi har mange års erfaring i branchen​

Vi dækker hele Sjælland

Vi ​giver gerne et godt tilbud

Høj kvalitet til aftalt tid og pris

Kontakt

​Hedebyg

Hedetoften 17, 2 tv.

2640 Hedehusene

CVR: 33570163

​Telefon: 50 93 63 30

E-mail: hedebyg@hedebyg.dk

Læs vores persondatapolitik her.

Få et godt tilbud!​

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt omkring din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt